Karrier

Amennyiben az alábbi pozíciók valamelyike felkeltette érdeklődésed, kérlek, kattints a pozíció nevére, és kövesd az instrukciókat.

Cégünk kiválasztási szemlélete szigorúan diszkriminációellenes, emiatt örömmel fogadjuk mind 50 éven felüliek, mind pedig pályakezdők jelentkezését, mivel tudjuk, hogy ugyanolyan értékes munkavállalók, mint bárki más, az előítéletek miatt mégis sokkal nehezebb érvényesülniük az álláspiacon.

 


Direkt értékesítő

Olyan szakemberek jelentkezését várjuk BÁRMELY korosztályból, akik személyesen és telefonon is bátran és intelligensen kommunikálnak a potenciális ügyfelekkel, valamint rendelkeznek az elektromos hálózatok iránti műszaki affinitással. Ha bátor ember vagy, akkor is örülünk a jelentkezésednek, ha még nincs tapasztalatod az értékesítő szakmában, csak érdeklődsz iránta. Ha motivált vagy, hamar kiváló értékesítővé mentorálunk. Kattints a munkakör linkjére!
Munkavégzés helye: 1134 Budapest, Angyalföldi út 23.

 


Ügyfélszolgálati ügyintéző

Híres vagy a pontos és precíz munkádról? Szereted, ha rend van körülötted és az adatbázisban? Örömmel segítesz ügyfelek igényeinek a megoldásában? Akkor pont téged keresünk! Kattints a munkakör linkjére!
Munkavégzés helye: 1134 Budapest, Angyalföldi út 23.

 


Üzletvezető 
 

Munkavégzés helye: 1134 Budapest,Angyalföldi út 23.